Pomoc krajowa dla producentów pszenicy, żyta, jęczmienia, pszenżyta lub mieszanek zbożowych
Do dnia 5 czerwca 2024 r. ARiMR przyjmuje wnioski o pomoc finansowa dla producentów zbóż.
Zapraszamy do zaprojektowania roślinnego produktu, który będzie dostępny na sklepowych półkach, w ramach projektu Consumer Engagement Labs. Weź udział w warsztatach on-line pt. „Laboratoria Zaangażowania Konsumentów”, poświęconym zaprojektowaniu roślinnej przekąski, która będzie wyprodukowana przez Piekarnię WM-ka z Kolbuszowej i trafi na rynek województwa Podkarpackiego w 2024 roku.
Co zyskasz?
Szukamy osób
Zarejestruj się już teraz https://forms.office.com/e/HM6Sy4dm6G
Na zgłoszenia czekamy do 27 marca 2024 r.
Organizatorami warsztatów jest Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Zakład Produkcyjno-Handlowy Piekarnia WM-ka Witold Węgrzyn z siedzibą w Kolbuszowej. Warsztaty realizowane są w ramach projektu EIT Food RIS Consumer Engagement Labs, koordynowanego przez Uniwersytet Warszawski, finansowanego przez EIT Food (Europejska Wspólnota Wiedzy i Innowacji działająca w obszarze żywności) i Unię Europejską.